Vårterminen är äntligen här

SONY DSC

Byalaget har haft sitt första styrelsemöte för vårterminen och satt några datum som vi redan nu vill göra er uppmärksamma på:

Vi planerar att ha Årsmötet den 12/4 och arrangera en trevlig Vårfintdag för hela familjen den 19/4. Boka in i er kalender så kommer det mer information efterhand. Se även våra mötesprotokoll för mer information och uppföljning av olika frågor.

I vår nya kalender, se här på hemsidan, kommer vi att skriva in vad som är på gång i bygden. Maila oss gärna för tips.

Under våren kommer vi att fortsätta träffa kommunen i en rad ärenden som vi följer upp: Bygge av nytt Folkets Hus i Örtofta, ny lekplats i Väggarp, fler soptunnor och hundlatriner, Kävlinge-å projektet som byalaget vill starta, uppföljning av bullerutredning och åtgärder i Örtofta, uppföljning kring upprustning av bron över Bråån och cykelvägen mot Kävlinge…

Vi har fått erbjudande om att få lökar och sommarblommor till bygden. Då krävs det att vi som bor i bygden planterar och sköter dem. Några förslag om var vi skulle kunna ha planteringar och någon som vill sköta dessa? Maila till styrelsen.

Om du själv eller någon du känner, privat eller via ditt företag, vill sponsra byalaget så tar vi tacksamt emot detta. Det kan röra sig om ekonomiska bidrag men också t.ex. mat till olika sammankomster.

Önskar er alla en fin vårtermin och hoppas att vi ses och hörs ute i bygden!

Med vänlig hälsning Styrelsen i Örtoftabygdensbyalag