Dags för teaterföreställning i Örtofta

Byalagets kulturgrupp arrangerar teaterföreställning på Folket hus i Örtofta i samarbete med Eslövs Teaterförening.

Fredagen den 22 september kl. 19.00
visas
ATT MÖTAS OCH SKILJAS – hur börjar en kärleksrelation?

I berättande och musik tar Christina Strömwall och Anna Thorstensson med oss i några spännande, humoristiska och ibland dråpliga historier kring hur människor möter varandra. Möten som lett till stor kärlek, kortare romanser eller bara väckt fantasin för en stund. Följ med i föreställningen om att förföra och förföras.

Örtofta Folkets hus, 22 september kl 19.00
Föreställningens längd är 60 minuter.
Biljettpriset är med scenpass 150 kr, ordinarie pris 200 kr.
Biljetterna kan köpas på www.riksteatern.se/eslov eller Lindebergs Blomsterhandel på Storgatan i Eslöv. Biljettsläpp den 4 september.

Om skådespelare och musiker i föreställningen:
Anna Thorstensson blev färdig med sin utbildning vid Malmö musikhögskola 2008 och har sedan dess varit verksam som frilansmusiker – både som cellist och sångerska. Annas mångsidighet som musiker har lett henne till att spela och sjunga med flera ensembler och inom många stilar och områden som barockmusik, världsmusik, pop och föreställningar för barn.
Christina Strömwall har arbetat som muntlig berättare sedan 2003. Hon författar de flesta av sina berättelser själv. Ofta tar hon avstamp i något som hon själv har varit med om eller som nu i andras upplevelser. Sedan 2014 arrangerar hon regelbundet berättarkvällar i Kävlinges kulturhus. Christina berättar för alla åldrar och håller gärna kurser.