En lyckad invigning

invigningenÖrtoftabygdens byalag vill tacka Örtofta idrottssällskap, Riksidrottsförbundet, Kulturskolan, Kultur och fritids förvaltningschef Stefan Persson och kommunalråd Johan Andersson, konstnär Jasmine Cederqvist, Nordic Sugar, Ica Supermarket Fäladstorget, vår egen kioskägare Brita Nilsson och barn och ungdomar från byarna för en mycket lyckad invigning av järnvägstunneln och vårt nya folkets hus.

Ett speciellt tack till Kulturskolan som hade skrivit en egenkomponerad fanfar för Örtofta. Vi riktar också ett speciellt tack till killarna från 50 Sweden som förgyllde vår dag med vågade mc-stunts.

Även ett varmt och hjärtligt tack till alla dem i bygden som har lagt ner otroligt mycket tid och energi för att tunneln och folkets hus skulle bli färdigställda och för att bygden kunde avsluta dagen med en lyckad fest.

Ett minne vi länge kommer att bära med oss…

Öis, RiksidrottsförbundetKulturskolan, Eslövs kommun, Jasmine Cederqvist, Nordic Sugar, Ica Supermarket, Brita Nilsson Järnvägskiosken (stängd), 50 Sweden