Korvgrillning och å-promenad

Lördagen den 7 september tar vi ett steg närmare vår efterlängtade å-promenad. Då ska vi rensa bort nässlor, sly, grenar och annat skräp längs med ån i Örtofta. Byalaget välkomnar din hjälp och varje timme du kan bidra med gör stor skillnad.

Eslövs kommunekolog, Jonas Johansson, kommer att vara på plats och vara behjälplig. Han har väldigt goda kunskaper om vattnet som rinner i Kävlingeån och om du har frågor så passa på att ställa dem. Ta gärna med dig redskap i form av häcksax, grensax, röjare eller vad du har. Hoppas vi ses!

10.00-12.00/13.00 rensar vi längs med Kävlingeån. Samling vid ingången till fotbollsplanen i Örtofta. Du är även välkommen senare om du tycker det är för tidigt.
12.00/13.00-14.00 bjuder byalaget på korv vid fotbollsplanen i Örtofta.

Varmt välkomna!