Julmarknad – För utställare

Hej utställare!

Tack för en fin julmarknad 2019. På återseende!

Sidan för besökare hittar ni här.


Lördagen den 7 december kl 10:00-16:00 slår vi upp portarna till 2019 års julmarknad. För att kunna erbjuda en så bra julmarknad som möjligt, både för utställare och besökare börjar det bli hög tid att anmäla sig.

I år kommer julmarknaden att vara utomhus vid Örtofta folkets hus där ni utställare står under tak med skydd för snö/regn och blåst. Förutom ni utställare kommer det att finnas servering av fika och lättare lunch, julgransförsäljning, tävlingar, pyssel och annat kul.

För 300 kr erbjuder vi ett bord som är 180 x 80 cm medan du som utställare tar med egen duk. Betalning görs antingen genom insättning till bankgiro 396-7684 eller genom Swish nummer 123544 68 93. Ange namn på betalningen!

Vi kommer att skylta ordentligt. Annonsera på Facebook och vår hemsida, www.ortoftabygden.se. Vi kommer att dela ut flygblad och sätta upp affischer. Gå gärna in och gilla vår sida ”Örtoftabygdens byalag” på Facebook, vi har även skapat en grupp, Örtoftabygdens julmarknad, på Facebook där ni kan ställa frågor, lägga ut bilder på era utställningsobjekt och dialog med andra utställare. Bjud gärna in dina vänner till vårt evenemang.

Varmt välkomna med er anmälan!

Utställare anmäler sig via formulär på denna länk.
Du kan också kontakta oss på julmarknad@ortoftabygden.se. Vid kontakt via e-post ange namn, e-post, telefon, vad ni säljer samt om ni kan tänka sig att skänka en gåva till byalagets lotteri.

Väl mött!

Senaste inläggen om julmarknaden

Julmarknad 2019

Hoppas ni är laddade för årets julmarknad. 7 december går den av stapeln!